Filip Cioc a fost sprijinit financiar de proiectul ART BY FUEGO-ARTA PENTRU SUFLET!

Ne bucurăm atunci când vedem că facem bine! Și nu e nici o urmă de vanitate, ci o satisfacție! Acești tineri chiar au nevoie de sprijin și chiar îl merită cu brio! Nu putem să-i sprijinim pe fiecare, dar cu umile posibilități, ART BY FUEGO e alături de cei talentați!
Unul dintre aceștia este FILIP CIOC, din Galați, un puști cu atitudine, talentat nevoie mare, cu voce și har, extrem de dezinvolt, care încearcă în fiecare zi să-și depășească condiția și care cântă la mai multe instrumente în prezent, deși vederea sa este foarte slabă. Din păcate, Filip are o deficiență pronunțată de vedere, iar tratamentul său este unul destul de dificil.
Ideea este că nu-I place să se vorbească despre asta. Și nici noi nu o facem, cu atât mai mult cu cât pentru el, după cum spune, fiecare zi e o nouă provocare. Puștiul acesta simpatic și talentat este un munte de ambiție, iar Paul Surugiu l-a sprijinit financiar pentru a putea continua studiile, slefuindu-si in acest fel talentul cu care Dumnezeu l-a inzestrat, incercand parca sa compenseze deficienta de vedere pe care Filip o are. Perseverent, Filip isi doreste să-și perfecționeze tehnica la cat mai multe instrumente – pian, chitara, tobe si mai nou flaut.
Face canto de la 4 ani, talentul lui fiind confirmat cu prilejul participarii, cu succes, de la 5 ani, la cateva festivaluri pentru copii din tara( a luat premii 1, 2 , trofeu al grupei de varsta). Bucuros de gestul pe care Paul l-a făcut, Filip s-a gândit că ar fi frumos să facă un duet alături de artist, la Galați, în cadrul concertului acestuia de colinde, astfel că si-a propus sa munceasca si sa se pregateasca mai mult pentru a fi la inaltime si a nu va dezamagi increderea acordata. Mult succes, Filip!

17 octombrie 2016