”FLORI DE ROUĂ” – 40 de lucrări la cei 40 de ani pe care artistul îi împlinește anul acesta

„Atunci când mai multe persoane își unesc forțele e clar că rezultatul va fi, dacă nu unul pe măsură, unul mai puternic cel puțin. Povestea e la fel și în cazul ”ART BY FUEGO”, care este mai mult decât o singură persoană, în speță Paul Surugiu. Voi toți, cei care susțineți în diverse forme, cauza nobilă sunteți parte a acestei inițiative care sprijină, care încurajează frumosul și care, câtuși de puțin, aduce și arta plastică, chiar dacă la nivelul de pasiune, în atenția marelui public neavizat, dar dornic de cunoaștere.
Acum istoria noastră ajunge la capitolul ”FLORI DE ROUĂ”. 40 de lucrări la cei 40 de ani pe care artistul îi împlinește anul acesta. Paul Surugiu lucrează de zor, fără întrerupere la operele ce vor înnobila Casa de Licitații GOLDART, de pe 1 pe 10 iunie 2016. Sigur că o lucrare necesită timp de uscare, de lucru, inspirație și multă dăruire. Artistul nostru lucrează cumva la două mâini și ne garantează că rezultatul va fi unul spectaculos.
Așadar, merită măcar să vizitați expoziția, să admirați florile de rouă, în prag de vară și să vă bucurați de însemnătatea artei!”
ART BY FUEGO
18 mai 2016