Fuego pictând fluturi

Ca o relaxare, ca o activitate specială, pictura este pentru Paul Surugiu prilej de mirare, de experimentare. Lucrările sale, unele mai simple, altele mai complexe, au sinceritate, au parte de căldura celui care le-a realizat. Aseară ați putut urmări o nouă rubrică INSPIRAȚII și CULOARE, un motiv în plus pentru a vedea cu ce detașare și drag de culori pictează Paul temele sale preferate.
Aseară vedetele au fost FLUTURII ( GRAȚII TRECĂTOARE ) , în diverse nuanțe, combinați într-un zbor inegal către absolut. Tablourile acestea, fluturi, case, flori sunt cele care au făcut ca ART BY FUEGO să poată ajuta peste 80 de artiști. Prin ele am avut curaj să mergem mai departe și să demonstrăm lumii că această pasiune șocantă face atât de mult bine.
Povestea spusă de Paul despre picturile sale, despre bucuria de a așterne pe pânză idei o veți putea asculta și astăzi, în direct, după ora 15.00, în cadrul emisiunii LA MĂRUȚĂ, la PRO TV, acolo unde Fuego va fi invitatul special al lui Cătălin Măruță, pregătind împreună surprize pentru voi!
Așadar, dragi prieteni, iată-l mai jos pictând pe cel care nu trâmbițează pasiunea sa nobilă, ci o arată, simplu, ajutând oameni!

sursa: www.facebook.com/paulsurugiufuegoofficial
28 noiembrie 2017