FUEGO aduce bucurie copiilor din Centrul de Plasament „Curcubeul Speranței”

Tinerii au dreptul să spere la o lume mai bună, la o viață în care problemele firești să fie cele legate de profesie și de reușite, nicidecum de existență, familie și lipsa de afecțiune. Viitorul e în mâinile celor care ne pot face și pe noi, cei mari, să fim mai onești, mai devotați și mai apropiați de toate traumele și dramele societății în care trăim, la nivel mondial.
ART BY FUEGO ajută legendele, dar sprijină, pe cât se poate și tinerele talente – micii copii care suferă și care au nevoie de un imbold pentru a continua drumul special pe care și l-au ales. Povestea de azi îi are în prim plan pe cei 30 de copii ai CENTRULUI DE PLASAMENT CURCUBEUL SPERANȚEI din orașul VADUL LUI VODĂ, Republica Moldova. Aceștia nu cunosc ce-nseamnă atingere părintească, ce-nseamnă o vorbă bună din partea unui părinte sau o mână caldă oferită la greu.
S-au refugiat în dragostea îngrijitorilor lor, care-i tratează, cu greu, dar minunat, ca pe proprii lor copii, ajutându-i să se reintegreze și să-și găsească adevăratele vocații.
Astfel, acești puști, talentați, care au pornit pe drumul artei, fiind la rândul lor stele în devenire, au fost sprijiniți prin proiectul ARTĂ PENTRU SUFLET. Fuego le-a făcut câte o bucurie și le-a vorbit despre cât de mult înseamnă seriozitatea în profesia aleasă, indiferent de originile pe care le ai!
Acum, aceste mici stele au curajul să spere mai mult, să lupte mai mult pentru realizarea visurilor ce-i fac să stea cu fruntea sus în lumea care-a vrut să-i doboare mult prea devreme!