Fuego este alături de un tânăr talent din Bacău! Alexandru Ojog este un real talent de care suntem siguri ca veți mai auzi!

Copilăria este poate cea mai liniștita perioada a vieții, dar in același timp, tot ea ascunde si cheia destinului, toata forta si determinarea pe care un tânăr trebuie sa le aibă pentru a răzbate intr-o profesie, oricare ar fi ea.
„ART BY FUEGO” le oferă acestor copilași o lumina, un imbold, o sansa. Nu doar din punct de vedere financiar, ci si moral.
In cadrul evenimentului „TAINA CULORILOR” de la Bacau, de pe 22 septembrie, acolo unde au fost expuse peste 35 de opere de arta, Paul Surugiu a sprijinit trei mici artisti talentați. Unul dintre ei este cântărețul IOAN OJOG ALEXANDRU. Un mic star in devenire, cu atitudine si suficientă vocație pentru a avea un destin glorios.
Anul acesta, pe lângă alte premii, el a fost laureat al Festivalului Mamaia Copiilor, acolo unde a interpretat o piesa scrisă de maestrul Jolt Kerestely!
Pentru Ioan, muzica este o descătușare, o lume de poveste care-i da bucurie si speranta!
Tânărul a facut senzație la Bacau, purtându-i pe toți, in pași de step, in lumea copilăriei! Fuego l-a ajutat prin proiectul sa poată studia si sa poată continua visul admirabil! Succes îți dorim, Ioan!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
30 septembrie 2016