Fuego este din nou alături de interpreta Daria Bahrin! O voce unică printre tinerii talentați!

Tinerii talentați ai României au nevoie de aplauze, de suport și de un fragment de atenție din partea celor care-i pot transforma în timp în idoli ai unei generații. Paul Surugiu este unul dintre puținii artiști care nu-i uită pe tinerii pe care i-a sprijinit și face tot posibilul ca aceștia să strălucească în fața publicului și a reflectoarelor. Așa se face că în cadrul turneului său “ZĂPEZILE DE ALTĂDATĂ” există un moment special în care un copil talentat sprijinit de ART BY FUEGO vine pe scenă și cântă.
La Botoșani, Iași și Bacău a fost rândul DARIEI BAHRIN care a impresionat audiența și a cules ropote de aplauze cu talent-i remarcabil.
Ajutată din nou de către Paul, Daria crede și mai tare acum că locul ei este pe scenă, având stofă de mare diva și o voce care nu poate lăsa pe nimeni indiferent.Mai mult decât atât, în premieră, Daria a cântat în duet cu Paul o colindă emoționantă pe care o veți putea urmări pe TVR 3 de sărbători!
Daria Bahrin este elevă premiantă a Liceului Constantin Negruzzi din Iași și în același timp deținătoare a numeroase trofee. Incontestabile sunt calitățile sale, iar viitorul ei strălucitor o va modela într-un mare star. Mult succes, Daria!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
14 decembrie 2016