FUEGO – Fan Club Fuego Romania: “ART BY FUEGO sprijină un tânăr talentat – Adascalitei Alexandru Mihai, din Sandra”, ART BY FUEGO, 21 august 2016

Talentul nu poate fi măsurat in ceva anume si nici nu exista grad de comparație pentru acesta! Ori il ai, ori nu, fiind un har pe care-l primesti si pe care, daca esti abil si muncitor, il poti dezvolta intr-o vocație!
România e doldora de tineri talentați, in toate domeniile, ceea ce arata ca trebuie sa ne îndreptam mult mai mult privirea catre ei, pentru a le da curaj si forta in a schimba, cu forțele lor, imaginea culturii si a tării! Prin „ART BY FUEGO” incercam sa-i găsim, sa vi-i arătam, sa-i sprijinim pentru a putea continua visul frumos ce le da aripi!
La Timisoara, Paul Surugiu a rămas impresionat de cateva picturi ce se aflau intr-o instituție. Fara sa stea pe gânduri, a dat de stire ca vrea sa cunoască autorul si nu mică i-a fost surprinderea cand a descoperit un tânăr pictor de 20 de ani! Adascalitei Alexandru Mihai este numele sau, vine din Sandra, de lângă Timisoara, este absolvent al liceului de arta si de câțiva ani buni încearcă sa-si câștige existența pictând!
Este si grafician si pictează atât in ulei, cât si in acrilic!
Timid si modest, Alexandru nu cere sprijin si nu epateaza. Isi așterne cu emoție pe pânza toate visele neîmplinite in culori, toate bucuriile si tristețile. Situația lui nu este una îmbucurătoare, dar e demn si cu multă determinare lupta cu destinul prin pasiunea sa. Iar talentul, grija pentru detalii, simtul artistic, toate vorbesc de la sine despre el.
Paul Surugiu l-a sprijinit financiar pentru a-si putea procura materialele necesare. Orice pasiune implica oarecum si bani, iar latura aceasta e acoperită de proiectul ARTA PENTRU SUFLET, căci o parte din fondurile strânse din vânzarea picturilor lui Fuego merg catre artisti!
De Alexandru Mihai veți mai auzi cu siguranța! Talentul său sparge granițele si face cumva ca ochiul sa-si găsească alinare in ideile sale! Felicitări, Alexandru!


sursa: Fan Club Fuego Romania
21 august 2016