Fuego i-a facut pe romanii din Spania sa planga in hohote!

Fuego i-a facut pe romanii din Spania sa planga in hohote! Le-a rupt inima in doua cu piese de dor de tara! Asa dansuri, aplauze, hore, lume in picioare si ovatii n-ai mai vazut de la Michael Jackson incoace | VIDEO EXCLUSIV

Fuego a facut show total zilele trecute, in Spania. Artistul a concertat la Madrid, in mai multe locatii, iar reactia publicului, absolut incredibila, a fost filmata in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Artistul a ridicat salile in picioare la concertele sale din Spania. Romanii, plecati de ani buni de acasa, au izbucnit in lacrimi la auzul cantecelor de dor de tara pe care Fuego le-a interpretat cu mult patos. Au cantat alaturi de artistul lor preferat, au aplaudat, au incins hore si l-au ovationat indelung.
„A fost altceva! Am avut un sentiment pe care nu-l am foarte des. Parca fiecare cuvant pe care l-am spus a avut greutate si fiecare cantec a fost inteles intr-o alta maniera. Romanilor din Spania nu le este usor! Indiferent de ce muncesc, o fac cu demnitate, cu gandul la tara, cu dorinta de a reveni, de a face acasa ceva memorabil pentru ei si familiile lor. Sunt un exemplu, o lectie pentru noi, cei care am lasat in deradere toata povestea cu patriotismul. Nici mie nu imi plac extremele si nu ma dau nici eu in vant dupa situatia tarii mele de azi, dar cred in ea si iubesc sa vorbesc si sa cant romaneste, la mine acasa! Si inca o data mi s-a confirmat ca glasul pamantului si al limbii sunt extrem de puternice”, a declarat Fuego in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.
Artistul se afla, chiar in aceste zile, in obisnuitul sau turneu national de Craciun, in intreagatara pe care o strabate in lung si in lat in fiecare an, in decembrie. „Cu sentimentul acesta pozitiv am pornit la colindat prin tara, in turneu national, pana pe 27 decembrie. Ma simt onorat si responsabil sa stiu ca peste jumatate din spectacolele din turneu sunt sold-out! Nu e vreo fala asta, e doar realitatea care ma face pe mine sa merg mai departe! Asta pentru ca tot vrea toata lumea sa „impodobesc” toti brazii Romaniei! Lasand gluma la o parte, va astept, pe unde mai sunt locuri, sa povestim, pe muzica mea de ieri si azi, despre zapezile de altadata!”, ne-a adaugat Paul Surugiu.

sursa: http://www.wowbiz.ro
8 decembrie 2016