Fuego, în genunchi cu lacrimi în ochi la un concert de excepție | Libertatea

Fuego, în genunchi cu lacrimi în ochi. „Nu știu dacă vreodată voi reuși să cuprind deplinătatea muzicii” 

Fuego surprinde întotdeauna prin spectacolele sale, prin repertoriu și prin emoția pe care reușește de fiecare dată să o transmită publicului său. Astfel, duminica aceasta, 5 mai, pe TVR 1, de la ora 21.00, timp de trei ore, veți avea ocazia să-l admirați pe Paul Surugiu într-un concert de zile mari, în care, dincolo de muzica sa, va face o călătorie prin lumea muzicală a românilor, va râde, va transmite mesaje puternice, va plânge și va pica în genunchi pentru Basarabia. Momentul acesta, cel în care-și va da aproape sufletul pe scenă, este de-o încărcătură deosebită, Fuego cântând despre unire, despre România și despre sentimentul de patriostism.

Spectacolul „IUBIREA ÎNFLOREȘTE PRIMĂVARA”!, o adevărată desfășurare de forțe, va fi difuzat în trei părți și a fost susținut de Fuego la Chișinău, în luna martie, pe scena Palatului Național „NICOLAE SULAC”, celebrând astfel cei 25 de ani de carieră artistică. Concertul este un regal al muzicii de calitate, live, cu orchestra Fraților Advahov și Angry Band, peste 50 de instrumentiști pe scenă, dar și cu invitați speciali, precum Surorile Osoianu, Olga Ciolacu, Adriana Ochișanu, Yan Raiburg, Igor Cuciuc și desigur, maestrul EUGEN DOGA, unul dintre cei mai mari compozitori contemporani ai planetei. Repertoriul este variat, folclor și muzică ușoară, piese celebre, momente speciale, spectaculoase, un show de zile mari, cu o montare scenică impresionantă și nenumărate surprize. Emoțiile vor fi la ele acasă, Fuego reușind să facă unirea celor două spații prin cântec. Nu vor lipsi celebrele sale șlagăre, piese noi, folclor românesc autentic și îndrăgite melodii vechi, din comorile românilor.

De asemenea, tot duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, veți urmări o nouă gală specială moderată de Paul Surugiu, în care invitați de onoare, cu momente spectaculoase, vor fi Daniela Vlădescu, Viorela Filip, Cătălina Ponor, Florica Bradu, Petrică Mâțu Stoian și Mihai Constantinescu.

Spectacolul „IUBIREA ÎNFLOREȘTE PRIMĂVARA”!, o adevărată desfășurare de forțe, va fi difuzat în trei părți și a fost susținut de Fuego la Chișinău, în luna martie, pe scena Palatului Național „NICOLAE SULAC”, celebrând astfel cei 25 de ani de carieră artistică. Concertul este un regal al muzicii de calitate, live, cu orchestra Fraților Advahov și Angry Band, peste 50 de instrumentiști pe scenă, dar și cu invitați speciali, precum Surorile Osoianu, Olga Ciolacu, Adriana Ochișanu, Yan Raiburg, Igor Cuciuc și desigur, maestrul EUGEN DOGA, unul dintre cei mai mari compozitori contemporani ai planetei. Repertoriul este variat, folclor și muzică ușoară, piese celebre, momente speciale, spectaculoase, un show de zile mari, cu o montare scenică impresionantă și nenumărate surprize. Emoțiile vor fi la ele acasă, Fuego reușind să facă unirea celor două spații prin cântec. Nu vor lipsi celebrele sale șlagăre, piese noi, folclor românesc autentic și îndrăgite melodii vechi, din comorile românilor. De asemenea, tot duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, veți urmări o nouă gală specială moderată de Paul Surugiu, în care invitați de onoare, cu momente spectaculoase, vor fi Daniela Vlădescu, Viorela Filip, Cătălina Ponor, Florica Bradu, Petrică Mâțu Stoian și Mihai Constantinescu. „Cred că este unul dintre cele mai reușite concerte ale carierei mele, o încărcare emoțională puternică, o călătorie prin lumea muzicală a românilor, dar și prin repertoriul meu, având alături o echipă de profesioniști, de la instrumentiști, până la scenografie, lumini, sunet. Nu știu dacă vreodată voi reuși să cuprind deplinătatea muzicii, dar sunt sigur că acest concert mă reprezintă, iar cei care nu mă cunosc și au ceva de comentat, pot urmări acest concert spectaculos. Am încercat să cuprind o întreagă paletă de emoții, de colaborări, de împliniri. Iar publicul din Basarabia, dragii mei, este unul excepțional, cunoscându-l de peste 15 ani de când cânt în Moldova. Vă doresc vizionare plăcută!”

(Paul Surugiu-Fuego)

 

sursa: www.libertatea.ro