Fuego îşi donează veniturile din pictură artiştilor nevoiaşi! Astăzi a sprijinit-o financiar pe Aimée Iacobescu

Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego, a făcut mai multe gesturi umanitare din banii câştigaţi de pe urma tablourilor sale. La începutul acestei săptămâni, el a vizitat-o şi pe actriţa Aimée Iacobescu.

Prin proiectul său “Art by Fuego – Artă pentru suflet”, el îşi propune să-i ajute pe artiştii români care au nevoie pentru a trăi sau pentru a duce mai departe un vis. În ultima perioadă, a sprijinit financiar o artistă în vârstă, care croşetează diverse lucruri folosind elemente din satul românesc, să-şi procure medicamente şi să aibă un sfârşit de an liniştit. A ajutat financiar un tânăr talentat, Bogdan Lozan, în vârstă de opt ani, care cântă la patru instrumente şi poate avea o carieră în muzică doar dacă are parte de suportul cuiva. Chiar şi maestrului comediei basarabene, Gheorghe Urschi, care e paralizat de aproape patru ani, i-a readus un zâmbet pe chip prin sprijinul său. Recent, mişcat de situaţia actriţei Aimée Iacobescu, i-a oferit fructe şi a ajutat-o financiar pentru a avea sărbători frumoase.

 

Fuego și Gheorghe Urschi

“Aş vrea ca mai mulţi colegi să-mi urmeze exemplul”

Cei care vor să ajute şi să-i fie alături în acest proiect, o pot face accesând site-ul www.artbyfuego.ro, de unde pot achiziţiona o pictură a artistului. „Cred că aşa pot arăta că sunt un bun român, că-mi iubesc colegii, pe cei care-au evoluat pe scenele ţării înaintea mea şi care, unii dintre ei, trăiesc de pe-o zi pe alta, cu speranţa că vor avea parte de un ajutor din partea cuiva. Sunt fericit că am făcut oameni fericiţi şi că pasiunea mea prinde roade reale. Nu pot ajuta pe toată lumea, dar, pic cu pic, putem schimba soarta câtorva dintre figurile emblematice ale României. Nu ştiu dacă-i ceva spectaculos în a face bine, dar aş vrea ca mai mulţi colegi să-mi urmeze exemplul şi astfel să-i ajutăm pe cei care ne-au fost modele, exemple, valori şi pe care nu trebuie să-i aruncăm la coş. Ei nu merită asta! Tot ce-am făcut până acum prin proiectul «Artă pentru suflet» a fost doar un mic gest. Chiar îmi pasă de soarta celorlalţi şi, dacă aş avea putere, i-aş sprijini pe toţi la nevoie! Asta-mi doresc şi pentru România mea – mai mult discernământ, mai multă onoare, demnitate şi dovezi reale că ţărişoara asta mai are o şansă de salvare”, a declarat, pentru “ring”, Fuego.

Turneu umanitar în Republica Moldova

Paul Surugiu tocmai s-a întors dintr-un turneu umanitar în Republica Moldova, destinat copiilor cu dizabilităţi, unde a concertat în 20 de oraşe şi în care a oferit, la fiecare spectacol, tot prin acest proiect, daruri pentru 60 de copii. Practic, aproape 1.000 de copii au avut parte de câte o bucurie din partea artistului.

sursa: http://m.ziarulring.ro/