Fuego își expune tablourile la o casă de licitații! | WOWBiz

Cantaretul Fuego transforma pasiunea sa pentru pictura in instrument de ajutorare a altor artisti.

Astfel, pentru prima oara de cand picteaza, Fuego s-a decis sa isi expuna lucrarile intr-un cadru special destinat marilor artisti. El isi va prezenta tablourile intr-o galerie de arta a unei case celebre de licitatii, unde panzele sale vor putea fi admirate, apreciate si cumparate de cei interesati.

„Pasiunea mea pentru pictura ajunge acum la alt nivel. Intre 1 si 10 iunie voi realiza prima mea expozitie – Flori de Roua – intr-un cadru special, la Casa de Licitatii Goldart din Capitala.

Pentru ca nu mai avem mult timp pana atunci, lucrez cu spor si drag. Inca nu va dezvalui prea mult din ce voi face, dar cu siguranta lumea culorilor si a florilor, va oferi cel mai bun start de vara. Mai jos spre exemplu, am inceput sa realizez o opera speciala, inspirat fiind de lumina oamenilor pe care-i putem ajuta prin initiativa „Arta pentru suflet”. Sigur ca e in faza de schita, dar va garantez ca rezultatul va fi unul pe masura. Prima oara incep cu fondul, iar mai apoi vin cu restul elementelor. Sincer, nu-mi fac un plan atunci cand ma hotarasc sa asez ceva pe panza. Tine de inspiratie, de stare. Parca ma pot exprima in toate felurile, iar finalul inseamna o parte din sufletul meu. Asadar, va transmit salutari si vă invit sa fiti alaturi de mine intre 1 si 10 iunie 2016”,

le-a transmis Fuego fanilor sai.
Daca lucrarile prezentate in cadrul expozitiei vor fi apreciate si isi vor gasi cumparatori, banii incasati din vanzarea acestora vor merge spre ajutorarea marilor artisti romani aflati in situatii delicate cauzate de boala si batranete.

fuego-licitatie-2

 

sursa: http://www.wowbiz.ro/fuego-isi-expune-tablourile-la-o-licitatie_183768.html