Fuego l-a facut să plângă pe celebrul Ilie Micolov! „Mi-a adus aminte de tata” Cântărețul l-a sprijinit pe maestru, în prag de Crăciun

Paul Surugiu, alias Fuego, este pasionat de pictura! A inceput in joaca, si-a dat seama ca ii place enorm si ca il relaxeaza, drept pentru care s-a apucat serios de lucru. A reusit, in scurt timp, sa dezvolte un proiect in toata regula, pe care l-a denumit „Art by Fuego-Arta pentru suflet”.
media_144976418187228000

Interesant este ca , prin intermediul acestui proiect, artistul reuseste sa ajute mari actori sau cantareti ai neamului, care, din motive neintelese, se afla in situatii financiare precare.

Inca de la inceput, Fuego a promis ca-l va ajuta pe maestrul Ilie Micolov, care este într-o situatie foarte grea, suferind de mai multe probleme de sanatate si neavand suficienti bani pentru un trai decent! Asa ca, in prag de Craciun, incarcat de daruri a mers acasa la Ilie Micolov. Maestrul a fost coplesit de gestul facut de cantaret si nu i-a venit sa creada cand l-a vazut in pragul casei! Fuego l-a ajutat si financiar, asigurandu-i, astfel, marelui artist, sarbatori fericite de sfarsit de an.

media_144976418463107700

„L-am gasit pe Ilie Micolov trist! Nu mai avea licarirea din ochi, de pe vremea cand interpreta cu patos “Dragoste la prima vedere”! I-am dus cadouri si-am incercat, cu putin, sa-i fac sarbatorile mai frumoase, pentru a putea cumpara medicamente si hrana pentru masa de Craciun! Nu va spun conditiile în care traieste acest om a carui flacara a ars pe scena! A plans si mi-a zis c-ar vrea sa revina, sa cante, dar nu mai poate! Cu privirea descumpanita, printre oftaturi, mi-a povestit amintiri de turneu, experiente de pe scena, iar asta mi-a adus aminte de tata, care facea la fel, trecea cu usurinta de la agonie la extaz, daca-i placea omul alaturi de care se înconjura!

Nu mi s-a plans de probleme, nu s-a vaitat. A fost demn si a spus ca lupta, desi boala e cumplita si-i rapeste ultimele bucurii ale vietii! Sunt onorat ca am putut sa-l ajut, sa-i fiu aproape! Si sunt cu atat mai bucuros cand stiu ca pasiunea mea pentru pictura, dusa la alt nivel, poate face astfel de minuni! Sa stiti, prieteni, nimeni nu trebuie sa sufere la batranete! Indiferent de cum te-ai dramuit, viata te poate lovi atunci cand nu te astepti! Ilie Micolov e un strigat al unei generatii din care multi artisti o duc greu financiar dupa o viata întreaga pe scena! Nu le putem schimba soarta în totalitate, dar le putem aduce bucurii, ca semn de multumire pentru ca ne-au facut mai umani cu arta lor si pentru faptul ca au cladit si ei la marea Romanie culturala!”

sursa: www.wowbiz.ro