Fuego l-a sprijinit pe poetul maramureșean Ioan Voicu!

Uneori, cuvântul si talentul nu sunt de ajuns pentru a face ca viața sa fie de partea ta! Aici intervine, oarecum programat, scopul nobil al proiectului „ARTA PENTRU SUFLET”, care ajuta, prin culoare, idee si multă pasiune, alți artisti!
Saptamana începe cu o noua fapta de excepție realizată de ART BY FUEGO! Iată ca prin intermediul acestei inițiative si a oamenilor de bine care s-au alăturat, Paul Surugiu l-a putut ajuta pe poetul maramureșean IOAN VOICU. Astfel, autorul, care se afla intr-o situație dificila, va putea scrie in continuare, ducând inspirația in noi balade. Ioan Voicu a avut parte, pe lângă succes si de puțin noroc. Soarta nu a fost blânda cu el! Dar dincolo de asta, a scris cu patima pentru suflet, trei volume de versuri, numeroase balade si cantece! Este autorul versurilor cântecului „RĂU MA DOR, OCHII MA DOR” si a altor doua piese speciale din repertoriul lui Paul Surugiu – „Nu stiu niciodată” si „Poveste de iarna”!
Nu este prima oară când Fuego il sprijină pe Ioan Voicu, acesta fiind alături de scriitor si in trecut!
Si iată cum, pas cu pas, idealurile proiectului sunt duse la îndeplinire! Pictând, Paul Surugiu oferă ajutor si speranța!

„Ioan Voicu este un artist. Baladele sale – fragmente de filozofie – ar trebui sa ne fie lecție. L-am ajutat din toată inima, știind ca artistii, poeții, scriitori merita o șansa, cât de mică, la un trai mai bun!” (Paul Surugiu)