FUEGO: „La Iași, vernisajul meu a fost o încântare…”

La Iași, vernisajul meu a fost o încântare. Si nu glumesc! Sala Pogor a Palatului Rozvovanu a fost înnobilată, cred eu, cu arta, muzica si valori! Doamnelor și domnilor, eu nu mă consider un mare pictor. Sunt un autodidact, un om pasionat care face din plăcere tot felul de lucruri interesante pe pânză – case, flori, păsări multicolore. Dar cel mai important este că prin această îndeletnicire pot sprijini tineri, artiști de marcă, oameni care o viață întreagă și-au pus sufletul pe scenă, ori unii care acum pornesc pe drumul acesta dificil!
„PARFUMURILE DE ALTĂDATĂ” au fost pe deplin aplaudate. M-am bucurat să am o mulțime de oameni speciali alături, printre care primarul Mihai Chirica, Stela Enache, Jolt Kerestely, doamna Maria Hatmanu, curatorul expoziției, Andrei Giurgia, care a moderat întreaga seară. Am ajutat trei tinere talentate – Daria Bahrin și Andreea Ichim, două voci ce promit, dar și pe Mălina Ciobanu, violonistă, o adevărată capacitate, un talent desăvârșit, cu numeroase premii și cu un CV impresionant, care pleacă acum să studieze în Germania.
ART BY FUEGO premiază excelența, indiferent de domeniu, susținând performanța, pasiunea și dăruirea celor care au fost, sunt sau vor fi cândva simboluri ale României. Am dat naștere distincției de membru de onoare al proiectului, oferind acest trofeu oamenilor remarcabili ai României, din toată țara, reprezentativi pentru comunitatea și domeniul lor de activitate. La Iași am premiat patru titani, – DAN HATMANU, care în octombrie va împlini 90 de ani și care m-a încurajat în urmă cu vreo 2 ani să-mi arăt lucrările în public, EMIL BRUMARU, DIONISIE VITCU ȘI VALENTIN CIUCĂ.
Le multumesc tuturor celor prezenți, Primăriei Municipiul Iasi, dar si celor doi oameni speciali, care s-au ocupat de organizare pana la cel mai mic detaliu, prietenii mei, Simona si Marcel Vizitiu! Iată mai jos cateva imagini realizate de artistul fotograf DUȘA OZOLIN!

sursa: www.facebook.com/paulsurugiufuegoofficial
30 septembrie 2016