Fuego: „N-am fumuri de vedetă”. Iată cum se relaxează artistul în această perioadă! – Ziarul Ring

Iată cum unul dintre cei mai apreciați artiști ai României, Paul Surugiu începe anul în forță, cu proiecte noi, cu surprize și cu o mulțuime de planuri pentru anul ce vine. Toate acestea vor face ca fanii să-l iubească și mai mult, dar ce e mai important acum pentru Fuego este relaxarea. După aproape două luni intense de concerte și spectacole, cântărețul a hotărât să ia o pauză.
Nu de orice fel, una vocală pentru a putea face față cu brio următoarelor provocări live, printre care un super turneu în luna martie dedicat femeilor, în care va străbate toată țara, în peste 20 de orașe.
Dar pauza aceasta vocală e prilej pentru a picta. Paul Surugiu pictează în timpul liber și după spusele sale acesta e cea mai puternică deconectare pe care o poate face. Se pare că nu-și dorește vacanțe extravagante, cea mai fericită împlinire fiind liniște și explorarea României, pe care o consideră de departe locul în care se simte cel mai bine, nu neapărat pentru confort, ci pentru frumusețe și autenticitate.
„Deci serios, n-am „fumuri”, pretenții de vedetă sau vreo atitudine de superioritate față de cineva. Dimpotrivă. Eu sunt la polul opus! Sunt mult prea simplu ca să mă consider deasupra cuiva, și-mi place să fiu popular, să vorbesc cu oamenii și să-i ascult.
În limita timpului și a bunului simț, fac poze, stau la autografe după concerte și câte-o oră și n-am nici un fel de problemă cu ideea de a fi în mijlocul celor ce mă iubesc și-mi ascultă, cu atâta drag, de aproape 20 de ani, muzica.
Și-apoi, în general, eu sunt un tip banal, care încearcă pe cât se poate să se păstreze cu picioarele pe pământ și să nu pice în extrema vedetismului. Nu mi s-a părut niciodată că sunt mai special decât cei din jurul meu, iar privilegiul de a fi în fața voastră, e o bucurie, o răsplată, dar în același timp e și o mare responsabilitate, fiind în ochii și pe buzele tuturor”, spune Paul Surugiu.

sursa: www.ziarulring.ro
20 ianuarie 2017