Fuego se întoarce! Pregătește o nouă…

După trei expoziții de succes, două în Capitală și alta pe litoral, Paul Surugiu – Fuego pregătește un alt asemenea eveniment și la Bacău. El își așteaptă fanii joi 22 septembrie 2016, începând cu ora 19.00 la expoziția „Taina culorilor”. Evenimentul va avea loc la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău.
Expoziția „Taina culorilor” va fi despre muzicalitatea florilor ascunse în fragmente de literatură vizuală. Colecția în sine se vrea a fi o reinterpretare poetică a emoțiilor, având în componența sa atât flori cât și case. Evenimentul se anunță a fi unul deosebit în care veți putea asculta muzică de calitate, descoperind multipelele talente ale lui Paul Surugiu. Invitații speciali, surprizele, momentele artistice, dar și picturile sensibile vor desăvârși atmosfera, transformând-o într-o seară cu parfum de artă bacoviană.
„Taina culorilor este o poveste despre lumini și umbre, este un eveniment exclusivist, într-o locație avangardistă. Va fi un vernisaj spectacol, cu picturi care vor transmite, fiecare în parte, o anumită stare. Mizez pe emoție și pe bucuria unei pasiuni care mi-a adus, în ultimul an, enorme satisfacții. O percep ca pe o terapie și un timp liber pe care l-am consumat cu folos. Nu sunt un mare pictor și nici nu-mi doresc să ajung. Sunt un autodidact care găsește în această pasiune suficientă determinare pentru a crea frumos, pentru a spune lumii istorii pe pânză și în cele din urmă, dar cel mai important, pentru a ajuta. Am sprijinit atâția artiști și consider că e de datoria noastră să ne uităm către cei ce au clădit cariere cu succes și către cei ce acum pășesc pe noul drum. Care este taina culorilor mele? Nu o dezvălui pe toată de la început, pentru că trebuie descoperită, dar ea ascunde sensibilitate și liniște, ascunde poezie și inspirație, căldură și emoție. De la flori la case, toate vor străluci pe scena orașului în care ne vom aminti, în mijlocul toamnei, de tot ce înseamnă frumos!”, a mărturisit Fuego pe pagina de socializare.
Iubitorii de artă, oamenii ce-și doresc să sprijine acest proiect nobil, specialiștii dar și publicul larg căruia expoziția i se adresează în egală măsură sunt invitați să participe la eveniment, pe 22 septembrie, de la ora 19.00, la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău, din Calea Doctor Alexandru Șafran 145. Intrarea se face pe bază de invitație, iar acestea pot fi procurate sunând la numărul de telefon 0748.977.521.

sursa: www.ziarulring.ro
12 septembrie 2016