FUEGO se reprofilează în cadrul turneului său național de colinde ”ACASĂ DE CRĂCIUN”. Artistul face expoziții cu picturile sale

Turneul devenit tradiţie, pe care Fuego îl susţine în fiecare an, înainte de sărbători, are ecouri puternice prin ţară. Sălile sunt pline, oamenii sunt fericiţi de spiritul sărbătorilor adus pe scenă de artistul preferat, iar Paul Surugiu este fericit, după cum declară pe pagina sa oficială de Facebook, pentru faptul că publicul l-a făcut ceea ce este în prezent. Admiratorii îl răsfaţă cu flori, aplauze şi cadouri inedite, de la dulceţuri la cozonaci, până la unele mai puţin convenţionale, precum bibelouri sau cărţi de poezii. Spectacolul vorbeşte despre revenirea acasă în prag de Crăciun, la masă plină, alături de părinţi şi bunici şi de întreaga familie.

ego_7954536d48

Surpriza turneului este aceea că, pe lângă reprezentaţia artistică în sine, interpretul le-a pregătit fanilor săi o … expoziţie de pictură. Tablourile sale au ieşit la lumină şi în fiecare foaier al locurilor unde concertează sunt prezentate, într-o formă elegantă. Ba chiar unii se întreabă dacă nu cumva are de gând să se lasă de muzică! Libertatea, partener media al turneului său, l-a întrebat asta şi conform declaraţiilor lui, pictura e o pasiune ce nu-l opreşte să facă muzică. Noaptea realizează lucrările şi mărturiseşte că expoziţiile acestea sunt dovada că pariul său cu el însuşi a fost unul câştigat. Şi gesturile pe care le face sunt admirabile. El ajută, cu o parte imposrtantă din fondurile strânse din vânzarea tablourilor, marii artişti ai ţării care au o situaţie financiară grea, precum Gheorghe Urschi, Ilie Micolov, Aimee Iacobescu, dar şi tinerele talente, în prag de afirmare.

Iată ce ne-a mărturisit Fuego „Spectacolul de anul acesta e un mare test pentru mine! Vorbesc aici de emoţiile de cândva şi eu la rându-mi sunt emoţionat! Mai ales când văd sălile pline! Zău că e copleşitor să văd atâta lume venită pentru mine, în zilele noastre, în care oamenilor nu le mai arde de concerte! Uneori mă întreb şi eu ce le place atât de tare la mine, mai ales că nu-s nici comercial şi nici ritmuri accerbe nu propun! Alături de band-ul meu, am construit o poveste de Crăciun în care-i chemăm pe toţi acasă! Cu pictura am lăsat-o mai moale! Nu mai am timp să fac opere noi, dar am timp să le arăt admiratorilor mei, în cadrul expoziţiei „BUCURAŢI-VĂ”! , o parte din ce-am lucrat! E onorant şi e o nouă provocare pentru mine!”

Mai jos vă arătăm în exclusivitate, câteva imagini din cadrul expoziţiilor de la Adjud, Focşani şi Galaţi, precum şi poze de la spectacolul ACASĂ DE CRĂCIUN a lui Fuego. Artistul îşi continuă turneul prin Tulcea, Constanţa, Mangalia, Bucureşti, Braşov, Târgu Neamţ, Bacău, Iaşi, Piatra Neamţ, Bârlad, Huşi şi Ploieşti!

fuego2_02_f6af6a12c9

sursa: www.libertatea.ro