FUEGO și proiectul său sprijină un băiețel bolnav de paralizie cerebrală!

Parcă cerul apasă din ce în ce mai tare peste sufletele oamenilor răpind șansa acestora de-a zâmbi fără ca zâmbetul acesta să fie girat unui consens al fericirii de dragul cuiva. Așa se face că atât în România, cât și în Republica Moldova sunt mii, poate zeci de mii de cazuri care ar avea nevoie de sprijin financiar. ART BY FUEGO, Paul Surugiu și chiar oricare alt artist care face fapte umanitare nu poate ajuta pe toată lumea. Pentru Fuego prioritate au cazurile ce vizează oameni talentați, artiști, tineri, dar și legende uitate, indiferent de domeniul în care au activat.
Soarta e cumplită, într-adevăr, dar un singur om nu poate face ce ar trebui să facă mii. Iată cum ART BY FUEGO a sprijinit financiar un tânăr copil, imobilizat în scaunul cu rotile, care-i isteț și care recită poezii. Viitorul său atârnă de un fir de ață, pentru că inclusiv funcțiile creierului încep să-i fie afectate. Prin Paul Surugiu, copilul acesta cu nume predestinat – ANDREI SĂRĂCUȚA, vede o rază de lumină. E un start, e un pas înainte pentru un om care nu a greșit cu nimic și care are parte de mari încercări.
Andrei Sărăcuța va râde puțin mai mult și își va aduce aminte de Fuego peste ani, spunând că prin el și prin toți aceia care i-au achiziționat picturile, el a avut câștig de cauză în lupta cu viața. Practic, ART BY FUEGO nu e doar Paul. Sunteți și voi, cei care achiziționați picturile și contribuiți la împlinirea și rezolvarea pațială a acestor cazuri tragice! Vă mulțumim!