FUEGO susține arta românească prin proiectul său! ART BY FUEGO aduce bucurii în casele artiștilor talentați! Astăzi o susține pe Alina Durbacă…

Azi este ZIUA MONDIALA A SĂNĂTĂȚII si cu aceasta ocazia va spunem ca trebuie sa avem grija si de sănătatea emoțională, nu doar de cea fizica! Trebuie sa ne pese de psihicul nostru, încercând sa-l „hrănim” cu liniște, cu pasiuni, cu lucruri simple care ne aduc echilibrul dorit in lumea plină de haos.
Proiectul ART BY FUEGO va încurajează sa credeți in pasiunea voastră si sa o duceți mai departe ca o forma proprie de arta.
Azi vi-o prezentam pe Alina Barjac Durbaca, o tânara excepțională, care-si găsește relaxare intr-o activitate inedită!
Ea realizează opere de arta printr-o tehnica specială – pe lemn plasează cuie construind o forma, iar mai apoi cu fir semipretios, realizează o lucrare de arta ! Ulterior, toată forma este lăcuită! Paul Surugiu, prin inițiativa „ARTA PENTRU SUFLET” o susține pe Alina, crezând in pasiunea ei remarcabila!
Autentica, cu suflet românesc pur, ea preda la un centru de plasament din Codlea, insufland mai departe pasiunea sa si celor mici.
ART BY FUEGO este alături de ea, susținând-o, iar Paul Surugiu o oferă exemplu pentru determinarea si implicarea sa!


„Alina m-a impresionat cu bucuria ei, cu felul in care vorbește despre lucrurile minunate pe care le face. A venit la mine la spectacol îmbrăcată in costum autentic din zona Zalăului! Sunt alături de ea si de toți cei care fac arta pentru a se relaxa!” (Paul Surugiu) ‪#‎arta‬ ‪#‎pasiune‬ ‪#‎artbyfuego‬