Gemenele Amedeia și Anisia Mereuță au fost sprijinite de Art by Fuego, în cadrul vernisajului de la Bârlad!

Mai mici sau mai mari, cu același aplomb, copiii sunt cei care pot face lumea mult mai frumoasă. Prin talentul pe care-l au și prin felul de a lupta cu viața pentru un trai decent și pentru un vis împlinit – acela de a face artă cu orice preț. Vedeți voi, toată lumea ajută, cu mai mult sau mai puțin folos, dar ART BY FUEGO este alături de talent, investind în acesta și posibilitatea de a avea un viitor artistic spectaculos, în toate zonele.
La Bârlad, pe 10 martie, la vernisajul „IUBIREA ÎNFLOREȘTE PRIMĂVARA”, Paul Surugiu a sprijinit financiar două surori gemene, care au un farmec aparte și care interpretează cu multă dăruire. Sunt la început de drum și își doresc să evolueze. Dar tot drumul acesta nu e deloc simplu!
Orele de canto pe care ele le iau, pregătirea scenică, lecțiile de vorbire, toate acestea vin în concurență cu școala, care nu-i de neglijat. Amedeia și Anisia Mereuță sunt lumini sclipitoare.
Au zâmbet și carismă și multă voință pentru a evolua. Au interpretat o piesă de colecție, pe versurile regretatului Corneliu Vadim” Tudor – „Mulțumesc, iubită mamă”, iar cei prezenți au fost rapid cuceriți de glasurile cristaline. Ajutorul lui Paul vine în susținerea evoluției lor și este ca o rază de speranță în viață acestor tinere cu o situație modestă! Le dorim mult succes!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
23 martie 2017