Ileana Șipoteanu a fost premiată de Paul Surugiu-Fuego. Artista devine membru de onoare al proiectului Artă pentru suflet!

ART BY FUEGO încearcă să aducă în fața oamenilor simbolurile și să arate că România are oameni talentați, legende, artiști valoroși și multe de oferit. Excelența a fost cuvântul cheie la vernisajul de la Constanța, de săptămâna trecută – POARTĂ-MĂ LA TINE ÎN SUFLET – iar printre cei ce au primit distincția de onoare se numără și ILEANA ȘIPOTEANU. Aceasta a fost premiată de Paul Surugiu pentru emoția din vocea sa, pentru sensibilitate și naturalețe, fiind un simbol al muzicii ușoare românești, cu o carieră de peste 30 de ani. Cu numeroase fațete artistice, „floarea de colț” adusă la malul mării a lansat în ani numeroase hituri cu statut de piese nemuritoare ale românilor, ea însăși fiind una dintre figurile pe care oamenii o vor iubi mereu, pentru glorie, pentru căldura din glas, pentru tenacitate și pentru talentul de a cuceri publicul.
Frumusețea i-a fost mereu aliat, iar eleganța sa a demonstrat un caracter frumos și demn, care-a pășit princiar printr-o viață muzicală, încărcată de succese, șlagăre și-o deplină poveste de dragoste alături de marele compozitor Dumitru Lupu. O luptătoare cu viață, un exemplu de conduită, un întreg capitol al genului pop românesc, o divă de ieri până azi, pentru profesionalism, pentru dăruire și decență, doamna ILEANA ȘIPOTEANU devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego