Imagini video de la expoziția lui PAUL SURUGIU – FUEGO de la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște în cadrul Festivalului „Crizantema de Aur”

Tablourile lui Paul Surugiu au desăvârșit foaierul Teatrului ”Tony Bulandra” din Târgoviște! Artistul a expus, în cadrul Festivalului ”Crizantema de Aur”, colecția de pictură care poartă același nume și care este compusă din tablouri pictate în ultima perioadă, din crizanteme multicolore, cu foiță de aur, fiind înrămate în rame spectaculoase, suflate cu aur, din lemn de cireș! Mai mult, picturile poartă titluri inspirate din romanțele celebre ale românilor! Artistul va oferi, alături de organizatori, câștigătorului trofeului festivalului, unul dintre tablourile acestei expoziții!
Vernisajul a avut loc aseară, în compania a mari artiști, iar expoziția poate fi admirată până sâmbătă seara, la teatru sau în direct, la televizor, pe TVR 3, de la ora 18.00, azi și mâine seară! Aceasta este cea de a optsprezecea expoziție a lui Paul Surugiu, în șase ani de când a luat naștere proiectul său caritabil. Deși nu se consideră pictor, iată că această activitate a ajuns să-i definească cumva viața artistului, reușind în acești ani să expună în numeroase locuri și să-și vândă operele celor care iubesc frumosul, în starea lui pură, ajutând din fondurile obținute, peste 350 de artiști și tineri plini de talent! #artbyfuego