În 2016, Fuego a sprijinit financiar peste 60 de copii talentați

Ce poate fi mai minunat pentru un tânăr aflat la început de drum decât să apară în fața publicului și cu dezinvoltură, curaj și emoție specială să cânte?! Nu mulți artiști consacrați ar face ce face Paul Surugiu în turneul său acordând aproape 10 minute, în fiecare spectacol, pentru un talent desăvârșit. Fuego crede în ei și se emoționează de fiecare dată, căci se vede pe el la început de drum, cu vise doldora și cu puține șanse și oameni speciali care să-i certifice că harul său îl va duce în direcția cea bună.
Astfel, în 2016, Paul a sprijinit financiar peste 60 de copii cu mir în frunte, instrumentiști, interpreți, dansatori, sportivi. Iar în turneu, tot prin Art by Fuego , îi ajută să aibă un Crăciun mai îndestulat. Astfel, la Bârlad, pe scena teatrului de poveste „Victor Ioan Popa”, Fuego a prezentat două stele, ambele instrumentiste, una la pian și cealaltă la vioară, ambele făcând parte din grupul folk Ecoul, condus de domnul profesor Pleșu.

Ana Maria Cotoran – pianistă, are 13 ani și cântă cu patos partituri moderne în stil propriu. Face pianul ca o doua prelungire a firii sale, găsind în el alinare și posibilitatea de a bucura oamenii.
Raluca Mocanu este mai micuță, are 10 ani și cântă la chitară și cu vocea. A impresionat audiența bârlădeană cu o piesă emoționantă scrisă de Adrian Păunescu. Are voință și cu siguranța va răzbate pe drumul muzicii, mai ales că Paul a fost și financiar alături de ea. Astfel, datortă artistului, două lumini ies la rampă și strălucesc!

sursa: alphamagazine.ro
18 decembrie