În cadrul expoziției ”VITRALII” artistul promite tuturor o seară de neuitat

Se spune că natura statică nu are candoare și suflet, că e oprită și vitregită de timp și spațiu și că arta înseamnă voluptate, viață și mișcare. Arta, dragii noștri, este concepută de fiecare în felul său, la fel ca orice lucru care ne-nconjoară. Viziunea fiecăruia despre ceva variază în funcție de mediul din care provine, de educație și de suflet.
Până la urmă, arta se consumă, e un bun necesar, care-i cumpărat la schimb cu sufletul și cu emoțiile noastre, astfel că nimeni vreodată nu va simți identic vis-a-vis de-o operă căci oamenii sunt ciudate lumini contradictorii, cu alb și negru, care văd în culori distincte viața și care oricât s-ar bate în piept că susțin conformismul, fug de el la orice pas.
Ideea este că diferențele ne fac unici, iar gusturile și opiniile contradictorii nu au decât părți pozitive, dacă sunt tratate coerent și argumentat. Așa se face că în cadrul expoziției ”VITRALII”, care va debuta la Mamaia, la mal de mare, pe 28 iulie, de la ora 19.00, în grădina Restaurantului Dorna puteți admira și achiziționa, pentru a susține proiectul ”ART BY FUEGO”, picturi din mai multe teme abordate de artistul Paul Surugiu, fie că sunt păsări, păuni, case sau flori pline de candoare.
De zor se pregătește artistul ce promite tuturor o seară de neuitat, cu surprize și invitați de marcă!

ART BY FUEGO
15 iunie 2016

vitralii-image

Publicat de:
an Club Fuego Romania
15 iulie 2016