Interpreta Ana Maria Pita a fost susținută din nou de Paul Surugiu! Oferim șansa tinerilor talentați
să-și cânte muzica!

Pentru succes e nevoie de șanse, de momente prielnice și de bucuria de a fi pe scenă. Iată cum Paul Surugiu, prin turneul său, în colaborarea cu ART BY FUEGO, duce la alt nivel sprijinul acordat tinerilor și îi prezintă în concertul său. La Focșani, a venit rândul Anei Maria Pita, tânara care câștigat trofeul ART BY FUEGO la FESTIVALUL „FLORENTIN DELMAR”, o fata cu glas de înger și chip coborât din povești. Ea impresionat audiența cu vocea sa și cu o partitură celebră a Larei Fabian.
Paul îi încurajează și îi arată publicului său.
Astfel, acești tineri pot căpăta experiență și pot proba direct, live, la scenă deschisă, bucuria de a fi în fața unui mare și pretențios public, care apreciază calitatea și care poate fi un bun indicator.
Ana Maria este elevă și crede în șansa ei. Talent are, frumusețe de asemenea, iar în viitor, dacă continuă să studieze, va ajunge cu siguranță o divă.
http://artbyfuego.ro/art-by-fuego-este-alaturi-de-interpre…/
“N-o să vă vină să credeți ce copii geniali există în toate orașele României! Vreau să-i implic în toate activitățile mele, vreau să le ofer posibilitatea de a câștiga singuri proprii bănuți, prin implicarea lor și să-i ajut, dincolo de partea financiară, cu un important dram de experiență de care-și vor aduce aminte cu drag! Eu unul când eram copil am avut șansa să joc în câteva spectacole alături de nume colosale gen Draga Olteanu Matei, Rodica Popescu Bitănescu sau Benone Sinulescu, care au crezut în mine!
Știu că noi putem să-i ajutăm!
Cât de puțini, căci dintr-o țară în care mai bine de 30% din oameni cântă sau au impresia că o pot face, doar cei aleși vor reuși într-un final să se impună. Și da, viitorul are perspective dacă se vor face mai multe lucruri fair pentru acești tineri! Și nu doar vocaliștii, ci și instrumentiștii de care noi, interpreții, avem mare nevoie!” (PAUL SURUGIU)

 sursa: www.facebook.com/artbyfuego
16 decembrie 2016