Interpreta de muzică populară Angelica Flutur devine membru de onoare al proiectului „Art by Fuego”

Cu adevărat special a fost balul artelor “Strânge-mă-n brațe” din Bucovina, de pe 3 septembrie 2021, realizat de Paul Surugiu-Fuego! Printre cei care au devenit membri de onoare ai proiectului se numără minunata artistă Angelica Flutur!
Ea a cântat și a fost premiată pentru autenticitate și pentru felul special prin care duce mai departe tradiția acestui neam binecuvântat. Angelica Flutur este unul dintre mugurii de tezaur care reprezintă cu cinste o lume, un ideal, fără a face compromisuri, încercând mereu să se înalțe deasupra timpului, aducând noi și noi bucurii publicului său. Glasul aparte, portul popular fără intervenții și verticalitatea sa o transformă într-un stâlp al noii generații, cu succes, dragoste din partea publicului și cu numeroase performanțe.
Nu caută glorie, ci simplitatea sufletului său, trăindu-și vocația ca pe o datorie pe care o are față de sine, față de țară și față de Bucovina, meleagul mirific care se regăsește în cântecele sale. Pentru seriozitate, devotament, pentru arta sa calitativă, pentru bijuteriile tradiționale din repertoriul său și pentru încăpățânarea de a păstra folclorul ca pe-o comoară a firii, ANGELICA FLUTUR devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET! Mulțumim pentru tot! #artbyfuego

sursa: www.facebook.com/artbyfuego