Interpreta Iulia Vătafu a fost sprijinită de proiectul Art by Fuego! Paul Surugiu ajută tinerii talentați din vânzarea picturilor sale…

Cei ce au achiziționat, pe parcursul acestui an, tablouri pictate cu dăruire de Paul Surugiu, au precizat că au găsit în aceste opere, dincolo de o modalitate de a ajuta, puțină liniște, un imbold și un simbol al frumosului care merită transmis mai departe. Zeci de opere stau mândre acum în casele celor care au crezut în acest proiect și pe ei ca și pe toți ceilalți, Paul Surugiu nu-i va dezamăgi.
În primul rând prin faptele sale.
Recent, acesta a sprijinit-o financiar pe IULIA VĂTAFU. Această tânără de numai 16 ani are toate calitățile pentru a deveni un nume emblematic în muzica populară – charismă, repertoriu, frumusețe, voce, bun simț și eleganță.
Toate la un loc o recomandă, iar în ani a demonstrat că nu e o întâmplare sosirea ei pe scena muzicii autentice. Iulia este unul dintre tinerii care pot întoarce roata și care continuă cu brio la perpetuarea unei generații.
Are nevoie de susținere, iar ART BY FUEGO este alături de ea. Spune că cel mai de preț dar pe care-l poartă cu sine este cântecul popular împreună cu portul care-i șade de minune. E un copil care merită șansa la un parcurs curat, iar noi credem că și peste 20-30 de ani veți auzi de ea ca fiind o moldoveancă specială și talentată! Mult succes, Iulia!

 

 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
25 octombrie 2016