Interpreta Marina Florea devine membru de onoare al proiectului Art by Fuego-Artă pentru suflet

Există artiști care-și dau și ultima suflare pe scenă. Există artiști care se cufundă în arta lor și încearcă de fiecare dată să fie mai buni și mai spectaculoși. Asta indiferent de locul în care se află sau de specificul evenimentului. Acesta este profesionalismul și așa poate fi caracterizată, într-un singur cuvânt, artista care a devenit la Brașov, pe 6 aprilie, membră de onoare a proiectului ART BY FUEGO. Sigur că la asta adăugăm nemăsuratul său talent și frumusețea chipului și a sufletului său
Marina Florea, căci despre ea este vorba, este iubită pentru toate șlagărele sale, capitole importante în muzica ușoară românească, pentru vitalitate și pentru timbrul său cu totul special. Volubilă și demnă, discretă și luminoasă, și-a creionat succesul în ani, păstrându-și mereu vie flacăra care i-a oferint un sens și care a purtat-o pe cele mai mari scene ale țării. Nume reprezentativ al muzicii pop românești, a cântat cu prestanță, devenind astfel un simbol al artei românești.
Cântecele sale, scrise de cei mai apreciați compozitori ai țării, precum George Grigoriu, Jolt Kerestely, Marcel Dragomir sau Ionel Tudor sunt nestemate și-i vor păstra imaginea în rândul valorilor incontestabile. Pentru tinerețe, pentru efervescență și atitudine, pentru caracterul frumos, demn de toată lauda, pentru longevitate și curaj, MARINA FLOREA devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
18 aprilie 2017