Interpreta Oana Chiriac a fost sprijinită de proiectul Art by Fuego-Artă pentru suflet!

Copiii sunt cei care împlinesc minuni venite de sus, construind cu inocenta lor, cariere viitoare. Paul Surugiu crede in talentul celor mici si prin ART BY FUEGO le oferă sansa sa zboare. Si nu doar prin ajutorul financiar acordat, ci prin simplul fapt ca le da un sfat prețios, un gând bun si mai nou, posibilitatea de a se afirma in cadrul spectacolelor sale.
La Constanta, vedeta serii la capitolul ART BY FUEGO a fost micuța OANA CHIRIAC, o tânara superba, in vârsta de 11 ani care a impresionat audiența cu vocea si atitudinea sa. Deși cu glasul in formare, Oana este stăpâna pe sine si promite a fi un mare si important produs al generației ce va sa vina!
Paul a sprijinit-o pentru a putea avea bucurii de Craciun, iar Oana i-a mulțumit public pentru faptul ca a putut cânta pe o scena imensa, in fata a 800 de persoane, primind urale si aplauze puternice!
Oana ia lecții de canto, are rezultate impresionante la scoala si un palmares de premii colosal, fiind de-o istețime impresionanta. Mult succes, Oana!
Iată mai jos primul ei videoclip din cariera!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
23 decembrie 2016