Interpreta și chitarista Gabriela Botaș a fost sprijinită de proiectul Art by Fuego-Artă pentru suflet!

Mai mult ca niciodată, în vremurile pe care le trăim, tinerii au nevoie de o rază de speranță, de un imbold și de încurajarea, atât morală, cât și financiară, din partea celor care pot face asta. ART BY FUEGO se gândește la ei, nu degeaba am sprijinit până în prezent peste 70 de tineri talentați, unora oferindu-le ocazia să cânte în spectacolele lui Paul sau să-și găsească căi către succes.
La balul artelor „IUBIREA ÎNFLOREȘTE PRIMĂVARA”, organizat la Bârlad, acolo unde Paul și-a expus operele, am sprijinit financiar mai mulți copii, care au oferit și un moment artistic celor prezenți. Sigur că emoțiile i-au copleșit, dar toți au potențial și merită să urmeze o carieră în domeniul artistic.
Printre ei se numără și Gabriela Botaș, o minune de fată care cântă la chitară, fiind pregătită de domnul profesor Pleșu Cornel, un om dedicat și devotat meseriei de dascăl.
Gabriela cântă și cu vocea, repertoriul ei fiind unul dramatic, care-i oferă posibilitatea de a se juca cu mai multe genuri muzicale. Combinația este una fericită, care o transformă pe Gabriela într-un mic artist cu potențial, al cărui drum va fi, sperăm noi, încununat de glorie. Am pus desigur, umărul la clădirea parcursul ei, Paul oferindu-i un ajutor financiar, prin ART BY FUEGO, pentru pregătirea ce urmează.
De asemenea, Gabriela este și un copil premiant, care nu a neglijat școla, reușind să îmbine și arta și educația în mod armonios, fiind premiantă cu tot cu frumoasa coroniță la purtător. Noi îi dorim succes și multă implicare, pentru a persevera!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
16 martie 2017