Interpreta Ștefania Iacob a fost sprijinită de proiectul Art by Fuego!

Există talente care strălucesc în copilărie și care mai apoi se sting ușor. Nu este cazul Ștefaniei Iacob, o minune de fată care a devenit celebră în urmă cu mai mulți ani. Aceasta a fost sprijinită de către Paul Surugiu, luni seara, în cadrul vernisajului „DE VORBĂ CU CERUL”, de la Palatul Culturii din Iai, acolo unde a interpretat divin, cu inflețiuni calde și emoționante, textul poetului pe care ea îl apreciază enorm, Adrian Păunescu, și anume „Galbenă gutuie”.
Vocea Ștefaniei este o combinație perfectă între tehnică, emoție și senzualitate, ea interpretând poezie, pusă pe acorduri diafane. Având succes de mulți ani, Ștefania a participat la o mulțime de festivaluri de profil, lansând până în prezent două albume de studio, având piese pe Youtube cu milioane de vizualizări și recenzii impresionante de la critica de specialitate.
Originară din Botoșani, având 19 ani, Ștefania compune totodată și încearcă să aducă pe scenă nu doar sensibilitate, ci calitate în actul artistic. Frumusețea răpitoare îi completează de excepție talentul și face din ea un artist complet, autodidact, care interpretează și la chitară partituri dificile. Îi dorim Ștefaniei viață artistică lungă! 

sursa: www.facebook.com/artbyfuego