Interpretul Cosmin Gabor a fost sprijinit de proiectul Art by Fuego!

Zi de zi, pe pagina noastră, pe adresa de email sau la telefon, vin sute de mesaje, de cereri de ajutor de la oameni talentați sau mai puțin talentați, care au nevoie de sprijin.
Practic, e imposibil să fii alături de toți, deși Paul Surugiu încearcă să acorde ajutor financiar pentru cât mai mulți.
Unii vor să fie promovați, alții nu, rămânând în umbră, cu un aport important adus carierei lor prin acest proiect minunat. Unul dintre tinerii care ne-au scris este Cosmin Gabor, din Cluj, student la Facultatea de Comunicare, care cântă și care vrea să-și cultive pe mai departe acest talent.
Situația sa nu este tocmai roz, iar orele de canto, pregătirea, imprimările, toate necesită mulți bani. Cu o poveste de viață impresionantă, crescând într-un orfelinat, Cosmin nu se plânge, își poartă demn talentul și încearcă să supraviețuiască prin cântat. Are har, are o voce puternică și interpretează doar muzică ușoară românească, fiind un mare fan al acestui gen.
A participat la mai toate concursurile de talente, de la „Românii au talent” la „Vocea României” și X Factor, încercând să-și croiască un drum în această industrie dificilă, în care e greu să pătrunzi acum. ART BY FUEGO i-a fost aproape, cu sprijin financiar, pentru a putea continua visul și drumul.
În fond, orice mică și simplă cărămidă pusă la un parcurs este importantă! Mult succes, Cosmin!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego