Interpretul de muzică folk Ștefan Răducu, a fost sprijinit de proiectul Art by Fuego-Artă pentru suflet!

Un ajutor vine la momentul potrivit. Așa e în viață, iar poveștile de succes au început atunci când oamenii cu mir în frunte au avut parte de sprijin și de o vorbă, toate acestea dublate și de un sprijin financiar. Ne place să credem că ajutoarele oferite de Paul Surugiu prin ART BY FUEGO apar la timpul potrivit, pentru tinerii care într-adevăr au nevoie, care au situații complicate de viață și care strălucesc prin talentul pe care-l au și pe care-l fructifică la maxim.
La Bârlad, la vernisajul-eveniment de care tot am povestit, în care iubirea și culoarea au înflorit la propriu, într-o primăvară a bunăvoinței, Paul l-a sprijinit pe Ștefan Răducu. Acesta din urmă e un timid, dar un copil cu o educație ireproșabilă și cu un simț artistic dezvoltat. Este la început de drum, iar tracul îi joacă feste încă, dar vocea sa este în formare. Răducu are multiple talente. Este un băiat inteligent și cântă atât cu vocea, cât și la chitară.
Și nu orice fel de repertoriu, ci unul ales, din zona folk, cu versuri speciale scrise de marele Adrian Păunescu. Acum, prin ART BY FUEGO, el are o șansă în plus pentru un viitor mai luminos și pentru o pregătire mai accerbă. Îi dorim succes și așteptăm cu interes să-i vedem evoluția! Acești tineri sunt minunile României!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
26 martie 2017