Interpretul Vlad Musta este câștigătorul premiului Art by Fuego la Festivalul “Aurelian Andreescu”!

După cum vă spuneam și zilele trecute, nouă ne pasă și vrem să transformăm în tradiții anumite obiceiuri benefice începute în acești doi ani. Unul dintre ele ar fi parteneriatul cu festivalul Aurelian Andreescu, acolo unde Paul va acorda în fiecare an un premiu special unui tânăr extrem de talentat.
Anul trecut, marele câștigător a fost Teodor Manciulea, iar anul acesta distincția merge tot la o voce masculine, juriul de specialitate fiind cel care a luat această decizie. Astfel, tânărul pe care ART BY FUEGO l-a premiat se numește MUSTA VLAD, este din București, are 17 ani, este elev al Colegiului Național de Arte “Dinu Lipatti”, pregătindu-se în paralel și la Școala „Crina Mardare Music Experience”.
Vlad Demetrius are o tehnică și-un timbru special, iar pe parcursul timpului a câștigat nenumărate trofee la festivaluri de specialitate, fiind un foarte bun instrumentist, el cântând și la chitară. Cu atitudine, cu dăruire și profesionalism, se pare că Vlad va ajunge un superstar al României, având toate datele pentru a se întâmpla asta! La festivalul Aurelian Andreescu a fost la un pas de trofeu și a impresionat audiența cu tehnicile și repertoriul ales. Sprijinul oferit de ART BY FUEGO îi va servi pentru pregătirea ulterioară și cu siguranță Vlad va impresiona pe toată lumea, fiind un real talent, un artist polivalent și un tânăr conștient de ceea ce are de făcut! Mult succes, Vlad!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego