La Constanța, printre cei sprijiniți, pe 27 octombrie, la serata culturală „POARTĂ-MĂ LA TINE-N SUFLET”, s-a numărat și TEODOR DANCI, în vârstă de 14 ani

Talentul trebuie încurajat încă din fragedă fașă, pentru ca acesta să ajungă, la un moment dat, să strălucească în lumina unui destin împlinit. Asta face Paul Surugiu prin minunatul său proiect – ajută tinerii, financiar, din vânzarea tablourilor sale, să meargă mai departe. La Constanța, printre cei sprijiniți, pe 27 octombrie, la serata culturală „POARTĂ-MĂ LA TINE-N SUFLET”, s-a numărat și TEODOR DANCI, în vârstă de 14 ani.
Cu un timbru unic, cu o tehnică specială, Teodor are nenumărate succese la activ, fiind actualmente printre cei care merg mai departe în etapele X FACTOR. Teodor are sensibilitate în glas și poate transmite prin interpretarea sa nenumărate sentimente.
A participat la Vocea României Junior, este deținătorul a numeroase trofee, iar pentru el, muzica înseamnă cel mai deplin mod prin care se poate exprima, înseamnă viață, sens, emoție și felul în care se poate dărui, în cel mai suprem mod, lumii. Vocea este de partea lui, iar în ani, cu sprijin și studiu, va putea ajunge un mare artist al României. Îi dorim succes și-i garantăm că ART BY FUEGO îi va fi aproape în continuare, așa cum face cu cei 130 de tineri ajutați până în present!

sursa: www.fanclubfuegoromania.net