LUMINIȚA GHILDUȘ, om de artă, general manager al Goldart-Ghildus vorbește mai jos despre minunatul proiect ART BY FUEGO și despre lucrările artistului Paul Surugiu Fuego

De obicei, nu confirmările indică valoarea, dar ele certifică o vocație și un gest minunat – acela de a dărui, prin noblețea unor teme, artiștilor aflați la nevoie! #artbyfuego #artăadevărată

” Un artist complet, Paul Surugiu – Fuego, un nume de seama in lumea muzicii, este si un pasionat pictor, aceasta fiind o alta modalitate de exprimare a extraordinarei sale sensibilitati. Pasiunea lui Fuego pentru arta nu se rezuma insa numai la actul de creatie ; el daruieste creatia sa marilor artisti sau tinerelor talente, fondurile stranse din vanzarea picturilor ce vor fi prezentate in expozitie fiind donate legendelor artistice ale Romaniei.
Picturile lui Paul Surugiu – Fuego încărcă privitorul de speranță prin exuberanța si spontaneitatea lor, prin tehnica specială și talentul său minunat. Tema preferată a artistului este natura statică: florile sunt de fapt o reflectare a sinelui artistului, fondul vibrant cu transparențe juxtapuse, evidențiază puritatea culorilor din primul plan.
Lucrarile sale emana sinceritate, dragoste de frumos, de lumina si culoare, dorinta de a imortaliza pe panza acele imagini minunate ale naturii de care doresti sa-ti amintesti. Si ce este mai frumos decat imaginea unei flori imaculate, care-ti incanta privirea in orice moment ? Pânzele lui Paul Surugiu, în culori calde, par o fereastră către o lume clădită pe speranță, cea pe care artistul o sprijină și prin inițiativa sa de a dona fondurile obținute către artiștii aflați la începutul sau la apusul carierei.” ( L.G. )

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
28 august 2017