Maestrul Jolt Kerestely devine membru de onoare al proiectului Art by Fuego-Artă pentru suflet!

Oameni valoroși vădesc talentul în modestie! Fac eu cumva și rămân o viață întreagă în umbră, luminând cu a lor creație o lume întreagă. Este și cazul maestrului JOLT KERESTELY, care la cei 83 de ani ai săi, este neobosit, apt și vivace, reușind astfel să realizeze împreună cu Paul Surugiu-Fuego, materialul discografic de colecție – NU SUNT SINGUR, o epopee a dragostei, un motiv pentru a ne da seama că mai există muzică de calitate în România.
Lansarea, ce a avut loc luni seară, 6 martie, la Palatul Cantacuzino din București, a fost cu fast, un adevărat regal muzical, din care n-au lipsit surprizele. Printre ele, maestrul Kerestely a fost numit, cu emoție, într-un moment special, membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO, el fiind, într-o anumită măsură, parte din inițiativa admirabilă prin care Paul ajută artiștii României.
Astfel, premiul s-a acordat marelui Jolt Kerestely pentru sensibilitatea muzicii sale, pentru omenie și pentru felul demn în care și-a trăit destinul.
Un visător pe o bicicletă parcată sub stele, un romantic incurabil și un adevărat profesionist al sunetelor, compozitorul Jolt Kerestely este unul dintre cei mai apreciați și iubiți creatori ai muzicii ușoare românești, un copac mândru, cu numeroase succese și șlagăre de neuitat pentru publicul larg! Nea Joly, pentru noi toți, este un om bun, sincer, cu o viață dedicată frumosului. Tăcutele sale iubiri pentru artă au născut capodopere și l-au transformat într-un erou nevăzut al scenei mari din cultura românească.
Pentru inocența sa, pentru longevitate, putere componistică, cariera impresionantă și pentru seninătatea sufletului său, maestrul JOLT KERESTELY devine membru de onoare al proiectului ARTĂ PENTRU SUFLET-ART BY FUEGO!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
9 martie 2017