Maria Alexandra Zamfir a fost sprijinită de proiectul Art by Fuego!

Sprijinul lui Paul Surugiu nu are direcții clare, în schimb are o viziune certă – aceea de a oferi copiilor talentați o brumă de șansă și mult imbold. Nu-i de ici de colo să te laude și să te promoveze cineva, crezând în tine, oferind suport financiar și moral. Și în felul acesta ART BY FUEGO face o mulțime de tineri fericiți și se implică în viitorul artistic al României! Azi o cunoașteți pe Maria Alexandra Zamfir, un copil cu numeroase talente și cu o voință care întrece la un loc, un munte de dorințe a oamenilor mari.
Este ambițioasă și își dorește, de la cei câțiva ani pe care-i are, să facă multe performanțe și să adune numeroase premii în pictură, acesta fiind talentul ei de bază și desigur în muzică, ea și cântând la festivaluri la care a câștigat numeroase și importante premii.
Paul a fost alături de ea, punându-și toate speranțele că va reuși să răzbată și să ajungă în ani un exemplu pentru cei din jur. Maria este din Moreni și a câștigat recent un premiu important la festivalul Iedera-COLȚ DE RAI, ea provenind dintr-o familie de artiști, frații săi fiind de asemenea extrem de talentați! Mult succes, copil de aur!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego