Maria Crăciun, copilul minune cu voce de înger, sprijinită de Paul Surugiu-Fuego și proiectul său!

Atunci când i-a venit ideea de a da start acestui proiect – ARTĂ PENTRU SUFLET – Paul Surugiu și-a pus în minte să susțină arta, prin toți cei care o slujesc, indiferent de latura ei. Așa se face că în cadrul proiectului au fost sprijiniți mari artiști, tineri la început de drum, scriitori, pictori, dansatori, muzicieni. Dar mai multe puteți afla astă seară de la ora 22.00, la Agentul VIP, pe Antena Stars!
Și pentru că vorbeam de tinere talente, ART BY FUEGO o susține și peMARIA CRĂCIUN, copilul minune cu voce de înger, care crește și are nevoie de suport pentru a clădi o carieră muzicală de succes. Paul Surugiu a sprijinit-o financiar pe Maria pentru a putea continua studiile muzicale și a ne încânta în continuare cu vocea și prezența-i dezinvoltă!
Toată lumea o știe pe Maria – copilul atomic care impresiona România acum câțiva ani, la diverse emisiuni și concursuri, dar și Italia, pe Rai 1, la cel mai important show de talente din Peninsulă – TI LASCIO UNA CANZONE!

Maria Crăciun are nevoie de încurajare, de confirmări, iar Paul Surugiu crede în talentul ei și în faptul că face treabă bună, bucurând oamenii cu glasu-i de cristal. Acum s-a transformat într-o adevărată domnișoară, dar vocea, eleganța și nebunia frumoasă i-au rămas intacte! Succes pe drumul artistic, Maria Crăciun!