Mateea Ioana Cosma, o voce de excepție, a fost sprijinită de proiectul lui Fuego!

Gesturile umanitare nu sunt făcute de complezență. Ele vin ca o prelungire a bunătății și ascund bucurii și tot felul de inițiative admirabile. Pentru Paul Surugiu, ajutorul nu se reduce la a oferi o sumă de bani. El merge mai departe și încearcă pe cât se poate să se ocupe de cazurile pe care le sprijină, oferind sfaturi și fiind atent la evoluția micilor steluțe.
La Bacău, pe 9 martie, în cadrul balului artelor GLAMOUR, Fuego a sprijinit financiar mai multe viitoare staruri. La propriu. Printre ei, Mateea Ioana Cosma, o voce de excepție, care la cei 11 ani are deja un palmares important de premii, fiind deja selectată într-una din echipele de la Vocea României Junior.
Aceasta ia lecții de canto de la maestrul Viorel Gavrilă și se pregătește intens pentru etapele viitoare ale vieții sale artistice.
E frumoasă, versatilă și poate cânta mai multe genuri muzicale. La Bacău a emoționat cu partitura „COPACUL”, a lui Jolt Kerestely, care s-a declarat impresionat de calitățile și șarmul micii stele. Ioana este un exemplu, reușind să facă o mulțime de lucruri într-un timp atât de scurt. Mult succes îi dorim!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
24 martie 2017