Micuța si talentata interpretă Elena Gheorghe a fost sprijinită de proiectul Art by Fuego!

Tineri talentați au nevoie de lumină. La propriu, imaginile poetice trec dincolo de realitate și ne arată că România aceasta a noastră are mulți copii cu un real har, pe care nu reușesc deseori să-l ducă la televizor, să-l vadă oamenii.
Nu toți dintre ei vor face carieră, nu toți vor ajunge să-și îndeplinească visele, în schimb ART BY FUEGO, prin premiile acordate în cadrul mai multor festivaluri, le arată că se poate, le demonstrează că trebuie să lupte ca publicul să-i vadă, că talentul lor e un dat care prin muncă poate fi fructificat. Iar sprijinul financiar îi determină să muncească mai mult și să ajungă pe culmile cele mai înalte ale succesului, chiar din fragedă copilărie.
Fiindcă tot vorbeam de festivaluri, la Iași, săptămânile trecute a avut loc un eveniment grandios dedicat tinerilor. De toate vârstele, fără ocolișuri sau discriminări, indiferent de probleme. Este vorba despre Festivalul International de Muzica pentru Tineret „Crystal Stars Music Fest”, editia a V a, 5-6 noiembrie 2016, desfășurat la Palas Mall Iasi, acolo unde Paul Surugiu a acordat două premii.
Primul a fost pentru Daniel Asoegwu, iar cel de-al doilea pentru minunata ELENA GHERGHE, în vârstă de 9 ani, originară din Buzău. Cu chip de înger și glas diafan, Elena cântă de mică și se visează pe scenă.
Doar că visele nu coincid întotdeauna cu realitatea.Ea este sustinuta material doar de bunici (care stau la tara, intr-un sat de linga Buzau), intrucit mama si tatal copilului nu sint impreuna, iar mama are o situatie financiara dezastruoasa.
Bunicii sint pensionari, iar Elena, pe lângă faptul că e premiantă, merge si la Liceul de Arta din Buzau unde face pian. Situatia materiala dificila o impiedica sa participe la concursurile și pregătirile aferente care ar ajuta-o sa se afirme si mai mult pe plan artistic. Paul a fost alături de Elena Gherghe, de frumusețea planurilor sale și de talentul de-a dreptul spectaculos, lăudat de jurații festivalului, președinte de juriu fiind compozitorul Mihai Alexandru! Mult succes, Elena!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
27.11.2016