Expozitie eveniment la TEATRUL ALEXANDRU DAVILA

Miercuri, 10 februarie 2016, la Pitești, la TEATRUL ALEXANDRU DAVILA, a avut loc o nouă expoziție eveniment a lui Paul Surugiu, intitulată, după cum era firesc, „BUCURAȚI-VĂ”! Și ce s-au mai bucurat piteștenii de operele sale speciale. În fond, pictura nu e doar pentru inițiați. Este pentru iubitorii de frumos și pentru toți aceia ce știu că arta face bine.
Lui Fuego îi provoacă o enormă plăcere, relaxându-l și aducându-i liniște. Dincolo de faptul că face ce-i place, cu pasiune și cu o dăruire care-i întâlnită din ce în ce mai rar și la profesioniști, PAUL SURUGIU, cu valența sa de pictor, sprijină artiștii, legendele țării și tinerele talente.
Spectatorii au fost entuziasmați și bucuroși să descopere că artistul preferat are noi calități. Cumva, acest proiect, în doar câteva luni, a reușit să bucure oameni, să le transforme spațiul de locuit într-o sărbătoare a culorii.
Dar poate cel mai important – a ajutat și a făcut lucruri nemaipomenite pentru nume sonore, pentru oameni amărâți pentru tineri cu lumini în față și-un talent special.
Și ART BY FUEGO nu se oprește aici. Mergem mai departe, cu picturi noi, cu fapte noi, cu prețuri noi și cu voi alături. ÎMPREUNĂ PUTEM FACE LUMEA MAI BUNĂ!