Nicoleta își îndeplinește visul și este pe scenă alături de idolul său! Totodată, ea îi mulțumește lui Paul Surugiu pentru sprijinul acordat!

Nicoleta – ”Deși în ochii mei e întuneric, în sufletul meu întotdeauna este lumină, mai ales când ascult muzica ta”, Paul Surugiu – Fuego: Spectacol ”Pentru suflet”, Pitești 3 iunie 2016
Pe 3 iunie, în cadrul spectacolului ”Pentru suflet”, susținut de Paul Surugiu – Fuego pe scena Teatrului ”Al.Davila” din Pitești, am avut parte de un moment special, unic aș putea spune, datorită emoțiilor puternice pe care le-a creat – o adevărată lecție de voință și de viață.
La un moment dat, pe scenă a urcat Nicoleta, o tânără nevăzătoare dar înzestrată cu mult talent. După câteva momente, în care emoțiile au început să învăluie sala, Nicoleta a început să cânte. Atunci am înțeles un lucru important: că frumosul înseamnă muzică şi muzica înseamnă frumos!
Ce a urmat, puteți vedea în imaginile surprinse mai jos… nu foarte clare, dar care transmit fiorul ce ne-a cuprins pe noi, cei prezenți la acest eveniment.
Paul Surugiu: Mare mi-e bucuria s-o revăd pe Nicoleta aici. Ea are foarte multe probleme, dar important este că visează la momente frumoase și e fericită pentru că trăiește și că mama ei îi este alături.
Nicoleta nu vede de la 22 de ani, bolile s-au ținut lanț, acum face dializă de trei ori pe săptămână. Proiectul nostru ”ART BY FUEGO – Artă pentru suflet” a încercat să o susțină. Dar știți pentru ce? Pentru faptul că noi promovăm doar talentele și artiștii. Draga de ea e foarte talentată! Are o voce de înger. A cântat prima data alături de mine pe scenă la Casa de Cultură din Ploiești, când eu m-am cutremurat pentru că a înterpretat un colind superb – ”Aseară pe înserat”. În seara asta mă bucur că te văd aici, pentru că tu ești specială. Mă bucur că asculți muzica mea, pentru că ea, vreau să cred că te face puțin mai bună și reușești să uiți de problemele tale zilnice.
Nicoleta: Muzica ta îmi aduce multă lumină și bucurie în suflet și, deși în ochii mei e întuneric, în sufletul meu întotdeauna este lumină, mai ales când ascult muzica ta.
Și în acel moment… ”lumina toată tăcuse în glasul ei, în povestea ei”.
Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com