Octavian Ursulescu este posesorul unei opere de artă semnată Paul Surugiu-Fuego!

Tablourile lui Paul Surugiu au suflet. Ele sunt construite în jurul unei povești, iar titlurile lor, uneori fără nici o legătură, te poartă într-o lume în care n-ai cum să nu te îndrăgostești de tehnica și de sinceritatea sa. N-are pretenții de mare pictor, nu vrea să epateze cu asta, dar crede că pictura este o prelungire a talentului său și a felului în care el poate dărui ceva lumii.
Astfel, tablourile sale, cu tot cu povești și cu un fragment din el au ajuns în casele oamenilor, iar aceștia se bucură de minunile de pe pânză.
Unul dintre acestea îi aparține lui Octavian Ursulescu, membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO. O casă părintească din Ardeal, locul din care, cu emoție și curaj, a plecat și Tavi Ursulescu să cucerească România cu șarmul și profesionalismul său. Duminică seara, de la ora 20.00, pe Favorit TV, i-a pregătit mari surprize lui Paul Surugiu.
“Aflasem de cîțiva ani că pictează, credeam că e doar un hobby, iată însă că nu e nicidecum așa. Pentru Paul pictura nu este doar un ”violon d Ingres”, ci o a doua natură, regăsindu-se în fața șevaletului în nopțile lungi cînd ne dăruiește ”Artă pentru suflet”, așa cum se numește admirabila sa campanie în favoarea artiștilor în vîrstă, uitați de autoritățile care numai de ”posesie de suflet” nu pot fi bănuite.” (Octavian Ursulescu)

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
19.08.2016