Până pe 20 septembrie 2016, puteți vizita și admira expozițiile „Casa părintească” și „Grigore Vieru” pe care Paul Surugiu-Fuego le-a pregătit cu minutiozitate! Palatul Parlamentului și-a deschis porțile pentru toți admiratorii artistului!

O noua poveste e gata sa înceapă azi. Ne-am pregătit de zor pentru un eveniment remarcabil, in care pătrundem in lumea si muzica românească, plecând de la simbolul caselor autentice.
De azi pana pe 20 septembrie, puteți vizita si admira expozițiile CASA PĂRINTEASCĂ si GRIGORE VIERU pe care Paul Surugiu le-a pregătit cu minuțiozitate renunțând chiar si la vacanța!
Vrem sa fim autentici, sa ne reamintim ca frumusețile acestui spațiu n-au murit complet cu venirea modernismului.
Vernisajul promite a fi unul de suflet, in care numeroase surprize vor desăvârși atmosfera. Peste 20 de case pictate cu migala, lumini ale plaiului mioritic, puteți admira! Curatorul expoziției va fi doamna Doina Pauleanu!

„Recunosc ca am ceva emotii. Vreau sa transmit un sentiment de autohton. Cred cu tărie ca avem cu ce ne mândri, iar casele mele au ceva din frumusetea de odinioară, din liniștea specifica oamenilor simpli si curați la suflet! Va astept cu drag!”( Paul Surugiu-Fuego)

Iubitorii de artă, oamenii ce-și doresc să sprijine acest proiect nobil, specialiștii dar și publicul larg căruia expoziția i se adresează în egală măsură sunt așteptați la Palatul Parlamentului, Sala de expoziții „CONSTANTIN BRÂNCUȘI”, strada Izvor, nr.2-4, sector 5, București, zilnic, de la 9.00 la 17.00, în perioada 5-20 septembrie 2016.

sursa: www.facebook.com/artbyfuego
5 septembrie 2016