“Pasiunea lui Paul și hotărârea lui de a face publică această dragoste a venit ca urmare a felului în care el, de peste 20 de ani se dăruie lumii”

N-am uitat de ceea ce vă promiteam zilele trecute, astfel că, pe tot parcursul lunii, vom demara frumoase aduceri aminte, ne vom bucura de reușite, iar ziua de azi o vom dedica cifrelor. Se spune că și numerologia e o artă și că ea influențează în mod benefic oamenii, arătând că nimic nu e întâmplător.

Pasiunea lui Paul și hotărârea lui de a face publică această dragoste a venit ca urmare a felului în care el, de peste 20 de ani se dăruie lumii.

Astfel că, pe scurt, 2 ani, peste 300 de opere realizate, peste 140 de tineri sprijiniți, 5 cataloage de artă, 30 de modele de cărți poștale, peste 20 de apariții TV ale tablourilor în formă fizică, 11 expoziții, sute de pânze, acrilice și alte materiale, un număr total de peste 1.500 de vizitatori ai site-ului artbyfuego.ro zilnic, fiind locul trei în topul site-urilor de profil din țară!

Iar la toate acestea se adaugă 42. Vârsta lui Paul, care nu se regăsește în opere și care ajută la inspirație și la descrierea unei lumi pline de vis și culoare. Și nu ne oprim aici, continuăm să facem bine și să ne pese! Vizitați-ne site-ul www.artbyfuego.ro pentru a vedea noi imagini și știri, tablouri minunate, cazuri impresionante și mari personalități!

sursa: www.fanclubfuegoromania.net, 8 decembrie 2018