”Pasiunea sa are un scop nobil…”, ART BY FUEGO, 14 iunie 2016

Cum vine vara și împreună cu ea apar și concediile, vacanțele, perioadele în care suntem mai liberi și mai deschiși la suflet, acum e prilejul să ne răsfățăm, să ne facem capriciile, să răspundem afirmativ tuturor chemărilor care ne transformă, într-un fel sau altul, în oameni fericiți.
Am tot promovat aici ideea prin care vă încurajam să faceți ceea ce vă place, la ce ați visat. Revenim la principiu spunându-vă că nu ne referim aici doar la artă, ci și la bucuriile inimii voastre, cele care nu-s costisitoare și care fac să vă fie bine, într-un haos general, dominat de lupta pentru supraviețuire și inevitabilele probleme ce apar zilnic.
Avem și-un exemplu – PAUL SURUGIU FUEGO! El cântă, nu-i ușor să fii permanent pe drumuri, la evenimente, spectacole și alte manifestări! Realizează o emisiune, imprimă piese noi, nu stă locului! Dar chiar și așa, din când în când, noaptea, când are timp și când îi face plăcere, pictează.
A revenit la pasiunea sa de-o viață, la care nu a renunțat, dar pe care, din cauza timpului, a lăsat-o în stand by. Restul deja știți! Iar pasiunea sa are și un scop nobil! Iar asta îl determină să muncească și mai mult, cu o plăcere înzecită!
Iată mai jos o fotografie veche, de aproape 10 ani, din atelierul unui pictor german vestit, în ULM, acolo unde Paul Surugiu și-a desăvârșit pasiunea și tehnica. ZI LINIȘTITĂ ȘI NU EZITAȚI SĂ VĂ URMAȚI BUCURIILE!
ART BY FUEGO
14 iunie 2016

 

Sursa video:
Fan Club Fuego Romania
14 iunie 2016