Paul-Fuego aduce un zâmbet pe chipul Ancăi Pandrea, sprijinind-o în realizarea bustului maestrului Iurie Darie

Respectul fata de cei ce poate cândva ne-au fost modele reprezintă o virtute pe care nu multi o mai dețin si nici nu o mai pun in practica.
Iată ca azi va arătam o noua fapta generoasa realizată de Paul Surugiu prin onorabilul proiect ARTA PENTRU SUFLET!
Astfel, inițiativa noastră, de a fi prin arta alături de marii artisti, a ajuns si la actrița ANCA PANDREA, implicit la marele IURIE DARIE.
Practic, o mică parte din costurile realizarii si montării bustului lui IURIE DARIE la mormântul acestuia au fost suportate de ART BY FUEGO. Totodata, Paul Surugiu a vizitat-o pe Anca Pandrea, aducându-i si ei un zâmbet pe chip, povestindu-i despre inițiativa care schimba, din ce in ce mai mult, cursul unor dure realitati.

„IURIE DARIE a fost un mohican al scenei romanești, un idol, un talent. Merita sa ne întoarcem privirea catre el, sa fim alături de Anca si sa-i aducem, ca ultim omagiu, aceasta dovada de prețuire! M-am bucurat sa vad ca Anca tine cu dinții de imaginea lui si ar face orice ca lumea sa-l păstreze pe IURIE DARIE in memorie.
Actorii, artistii noștri au dreptul la demnitate, au nevoie de confirmări la final de drum si de simboluri – omagii ale respectului. In fond, nu-i atât de greu sa le mulțumim pentru ce- au facut in arta românească.” (Paul Surugiu)

Iată ca gesturile mari se țin lanț. Va mulțumim ca ne sunteți alături si ca garantam ca încet, dar sigur, ARTA PENTRU SUFLET va deveni cea mai apreciata inițiativa din arta românească – artist pentru LEGENDE!
Asta seara, la Pitesti, va avea loc prima expoziție de pictura a lui Fuego, in foaierul Teatrului Alexandru Davila!