Paul Surugiu, a fost alături de tânăra interpretă Foriș Elena, oferindu-i premiul Art by Fuego!

Menirea lui Paul Surugiu-Fuego este, dincolo de muzică, de televiziune, de pictură, aceea de a ajuta, de a sprijini talentul și de a reuși să-i dea forma de prezentare potrivită. Și face asta dezinteresat! Fie că are mult sau puțin, fie că este important sau mai puțin, el ajută. Pe el nu l-a sprijinit nimeni și atunci face asta cu sufletul deschis, cu toată dăruirea de pe lume, mai ales că-și vinde picturile și investește bănuții în talentul tinerilor!
Iată că din nou, la fel ca în ultimii doi ani, ART BY FUEGO acordă un premiu important la Festivalul Internațional de Interpretare „Capitala Muzicală” 2018, de la Sibiu, ajuns la a șasea ediție. Premiul din partea lui Paul Surugiu a ajuns chiar la câștigătoarea trofeului festivalului, o tânără extrem de talentată din Baia Mare, elevă eminentă și voce de excepție – Foris Elena.
De ani de zile Elena merge la lecții de canto și încearcă, pe cât se poate, neavând o situație financiară extraordinară, să-și cultive talentul. Visul său este acela de a ajunge pe marile scene ale României și ale lumii, pentru a impresiona cu glasul și frumusețea talentului său. Acum poate visa mai departe și poate lupta și mai mult pentru drumul său! Mult succes, Elena!

sursa: www.facebook.com/artbyfuego