Paul Surugiu a fost din nou alături de maestrul Ilie Micolov! Art by Fuego la sprijinit pe artist!

Iubiți artiștii pentru ceea ce înseamnă, pentru ce au dăruit și pentru frumusețea pe care au oferit-o lumii. Zilele acestea ne despărțim de un alt colos al scenei românești – Ion Besoiu – o imagine pregnantă și un actor de excepție. Vedeți voi, oamenii aceștia mari au nevoie de noi, de aplauze și de un gând bun, atât timp cât trăiesc și cât se mai pot bucura de fericirile mărunte!
ART BY FUEGO a pornit la drum pe această premiză și sunt câțiva mari artiști și legende pe care le-am sprijinit. Unii dintre ei îi știți, alții au preferat, din motive lesne de înțeles, să păstreze discreția, dar pentru toți Paul a venit ca o gură de aer proaspăt, deși e un simplu artist tânăr, venit din alătă generație, dar cu alte valori și raportări la lumea ce-o trăim.
Iată cum, din nou, Fuego este alături de Ilie Micolov, oferindu-i un semn de recunoaștere și un mic sprijin pentru a purta bătrânețea cu demnitate. Și nu e singurul. Sunt o mulțime de nume emblematice care au beneficiat de ajutorul celui care pictează pentru o lume mai bună ( Cornel Constantiniu, Floarea Ioniță, Tudorel Filimon, Elisabeta Preda, Aimee Iacobescu și mulți alții ).
Așadar, iubiți, căutați, urmăriți și distribuiți imaginile marilor artiști care mai sunt printre noi! La un moment dat, va fi mult prea târziu pentru regrete!

sursa: www.facebook.com/artbyfueg
19 ianuarie 2017